HLK
15.12.2014

Bea Kivikoski SEB JGP Masters voittoon


Bea Kivikoski on voittanut viikonloppuna SEB JGP Masters turnauksen!

Viikonloppuna turussa pelattiin SEB JGP Masters turnaus johon kutsuttiin 6 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa vuoden SEB JGP osakilpailuista. 
HLK:sta turnaukseen mukaan pääsivät Bea Kivikoski ja Sonja Keränen (tytöt 14) ja August Ehrnrooth (Pojat 14). Loukkaantumisen takia kisan joutui jättämään väliin Hedda Hakala joka myös oli kutsuttu turnaukseen.

Bea Kivikoski pelasi alkulohkossa yhdessä Veera Antosen (TVS) ja Erika Hautalahden kanssa (TATS). Bea selvitti alkulohkosta jatkoon pääsyn voitolla Hautalahdesta, Antonen oli alkulohkossa vielä liian kova ja vei voiton Beasta kolmessa erässä.
Välierissä Bea kohtasi Bea Kallion jolle oli tullut tappio juuri kaksi viikkoa sitten SM-Kisoissa, mutta tällä kertaa voitto meni HLK:n Bealle joka otti finaalipaikan luvuin 6-3, 6-3. Finaalissa vastaan asettui jo alkulohkossa vastassa ollut Veera Antonen joka oli tällä kertaa täysin vastaantulija kun Bea otti hienon voiton lukemin 6-3, 6-2!

Sonja Keränen taipui alkulohkossa molemmille vastustajille tällä kertaa suoraan kahdessa erässä, joten hänen turnauksensa päättyi alkulohkoon.

August Ehrnrooth Pelasi alkulohkossa 3 peliä (poikia oli kutsuttu 8). Saldona alkulohkossa oli 2 tappiota ja yksi voitto joka ei tällä kertaa riittänyt jatkoon vaan Aten turnaus päättyi myös alkulohkoon. 


 

 

 

 Kaikki uutiset