HLK
13.12.2012

Fanikulttuuria luomassa


Lauantaina 15.12. klo 17:00 alkaen kotijoukkue HLK kohtaa rakkaan naapuriseuransa HVS:n. SULATTAAKO BUCHT JA HLK HVS:N MEIKUN HORNANKATTILASSA?

ISO KIITOS FANEILLE

HLK:n miesten edustusjoukkue on aloittanut Tennisliigakauden kolmella tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Sarjataulukko näyttä tasaiselta ja HLK on kiinni pudotuspelipaikassa 3 sarjapisteellä. Lauantaina Meikun hornankattilaan saapuu suuri ja mahtava HVS, joka on sarjataulukon kakkosena 7 pisteellä.

HLK on pelannut aina tiukkoja ja viihdyttäviä otteluita kotiyleisön edessä. Kotijoukkueen pelaajat ovat syttyneet HLK-fanien edessä. Iso kiitos tästä kuuluu nimenomaan katsomoon!

HLK:n lähestulkoon fanaattinen kotiyleisö on ollut joukkueen kuudes pelaaja ja salainen ase. Kannustus ja tuki ovat antaneet voimia meidän pelaajille ja auttaneet heitä venymään yli omien rajojen. Sama kotijoukkueen kannustus ja tuki ovat myös aiheuttaneet kädentärinää vastustajille ja kääntäneet useammankin ottelun kotijoukkueen eduksi.

Tällä kaudelle yleisökeskiarvo on ollut 50 paikkeilla. Määrä ei vielä ole päätähuimaava, mutta suunta on oikea. HLK:n missiona on luoda loistava live-urheilutapahtuma, jossa tunnelma on katossa. Tunnelma, josta vastaa kotiyleisö! Ilokseni voin todeta, että katsomossa on alkanut olemaan vakiokasvoja, ns. kausikorttilaisia. Heidän luoma tunnelma on saanut uusia henkilöitä kiinostumaan HLK:n kotiotteluista, heidän luoma tunnelma on saanut kehuja ympäri Suomea, heidän luoma tunnelma on johdattanut joukkueen viime kaudella pronssiin, ja kuka tietää, mihin HLK tällä kaudella yltää yleisön tukemana.

HLK:n edustusjoukkueen nimissä haluasin esittää ison kiitoksen näille henkilöille jo tässä kohtaa ja toivottaa uusia faneja tervetulleeksi katsomoon!

SUOMI-TENNIS UUDELLE TASOLLE

Samalla kun HLK porskuttaa eteenpäin sarjataulukossa, fanit ovat tekemässä koko suomalaiselle tennikselle ison palveluksen. Kotiottelut, jossa musiikki  pauhaa, yleisö hurraa ja pelaajat nauttivat, on parasta mainosta tälle lajille. Toivottavasti saamme pidettyä saman tunnelman jatkossakin, jopa vietyä sitä pidemmälle! Tehdään Tennisliigasta sarja, jota pelaajat ja valmentajat arvostavat! Nostetaan yhdessä Suomi-tenniksen tasoa!

HÄRKÄVIIKONLOPPU EDESSÄ

HLK:n miehillä on härkäviikonloppu edessä, kun pelejä on sekä lauantaina että sunnuntaina. Launtaina, kuten jo totesin, Meikkuun saapuu HVS. Ottelusta on luvassa tiukka, jossa altavastaaja HLK:lla on hyvät saumat yllättää. Joukkue on iskussa, mutta se tarvitsee teidänkin tukea. Toivottavasti mahdollisimman moni saapuu paikan päälle nauttimaan hyvistä peleistä, loistavasta tunnelmasta ja kannustamaan HLK voittoon!

Joulun kunniaksi HLK järjestää liigatapahtuman yhteydessä joulukinkkutempauksen! Kaikkien HLK-fanien kesken, jotka ovat paikan päällä lauantaina kello 17, arvotaan joulukinkku maustamaan tulevia juhlapyhiä.

 

Sunnuntaina HLK matkaa Vantaan Hiekkaharjuun, Valko-Pallon vieraaksi. Pelistä on luvassa tiukka, etenkin kun panoksena on pudotuspelipaikka. HLK:n edellinen vieraspeli Kauniaisissa sai hyvin HLK-fanit liikeelle ja heitä oli paikan päällä toista kymmentä. Toivottavasti sunnuntainen päivämatka Hiekkaharjuun on varattu jo mahdollisimman monen kalenterista. Joukkue tarvitsee tukea myös vieraskenttällä!

Joukkueen nimissä fanejä kiittäen

Gabbe

-GO HLK-

 Kaikki uutiset