HLK
6.5.2013

HLK:laisille menestystä kotikisoissa


Elias Ruusuvuori ja Bea Kivikoski voittivat oman sarjansa Meikku Cupissa.

MEIKKU CUPISSA RUNSAASTI HLK-MENESTYSTÄ

Viikonloppuna pelattiin perinteinen Meikku Cup, jossa sarjoina olivat tyttöjen ja poikien 9-, 11- ja 13-vuotiaat. HLK:laiset olivat hyvin edustettuna kilpailussa ja menestystäkin tuli laajalla rintamalla.

P9-sarjassa HLK.n Niko Ustinov ja Elias Ruusuvuori pelasivat vastakkain semifinaalissa. Elias oli parempi tiukassa ottelussa luvuin 46, 64, 10-6. Finaalissa Elias kohtasi kisan kakkossijoitetun HyTS:n Tatu Karvisen. Ottelu oli tiukka ja korkeatasoinen. Pelin jälkeen HLK:n Ruusuvuori nosti kädet ilmaan voittajana ja pokkasi kisan isoimman pokaalin.


Elias ja Tatu finaalin jälkeen

P11-sarjassakin oli kova HLK-edustus, mutta sarjavoitto matkasi HVS:n Oskar Antinheimolle. Parhaiten menestyi Milos Vujasinovic, joka oli jatkosarjassa kakkonen.

P13-luokassa Atte Ehrnrooth piti HLK:n värejö korkealla. Atte eteni vakuuttavasti välieriin, mutta siellä hän joutui antamaan luovutusvoiton EVS:n Mikael Martikaiselle. Kisan aikana kipeytynyt käsi vaivasi niinkin paljon, että Atte joutui heittämään pyhkeen kehiin. Hyvin mennestä kisasta palkinnoksi tuli pronssinen pokaali, mutta tämä ei paljon nuorta HLK:laista lohduttanut.

T13-sarjassa pelattiin HLK:laisten välinen finaali, kun loppuottelussa kohtasivat Bea Kivikoski ja Julia Ehrnrooth. Tytöt olivat kisan kärkisijoitetut ja etenivät vakuuttavasti finaaliin.Loppuottelussa Bea oli tällä kertaa Julia parempi tiukassa ottelussa luvuin 76, 75.

Kisaviikonlopun aikana nähtiin paljon hyviä otteluita ja loistavaa urheiluhenkeä. oli ilo seurata, kun nuoret pelaajat kannustivat toisiaan seurarajojen yli.

Loppuun vielä iso kiitos Tatu Karvisen isälle, Timolle, joka lähetti nämä upeat kuvat HLK:n käyttöön!

ONNEA PALKITUILLE JA TSEMPPIÄ JATKOON!


Elias ja Milos palkintojen kanssa
 Kaikki uutiset