HLK
1.2.2011

HLK:lle uusi toiminnanjohtaja


Esa Kinnunen aloittaa tehtävässä maanantaina 7.2.2011

HLK:n hallitus on nimennyt uudeksi toiminnanjohtajaksi Esa Kinnusen, joka siirtyy tehtävään kilpavalmennusvastaavan paikalta. Esa aloittaa tehtävässään maanantaina 7.2.2011. Toistaiseksi Esa vastaa edelleen myös kilpavalmennuksesta, mutta kesään mennessä organisaation vastuualueissa tehdään joitain muutoksia. Valmennuspuolella Esa keskittyy jatkossa minitenniksen kehittämiseen.
 

Esa on ollut HLK:n palveluksessa vuodesta 2007 ja hallituksen jäsenenä vuodesta 2010. Aiemmin hän on valmentanut mm. Hanko-Tenniksessä ja Smash-Tenniksessä sekä toiminut Tennisliiton maajoukkuevalmentajana.

Henrik Zilliacus, joka siirtyy toiminnanjohtajan paikalta Tennisliiton seurapalvelupäälliköksi, on vakuuttunut, että valinta oli hyvä: "Essi tuntee seuran toimintatavat erinomaisesti ja uskon, että seuran tulevaisuus on hyvissä käsissä. Toivotan hänelle menestystä tehtävässään!"

Esa kommentoi valintaa näin: "Odotan innolla ja mielenkiinnolla uutta tehtävää. On mukava päästä kehittämään loistavasti toimivaa seuraa entisestään"

 Kaikki uutiset