HLK
24.1.2014

HLK:n vieraskiertue jatkuu


Lauantaina pelataan taas Norpe Tennisliigaa. Naiset kohtaavat Smash-Kotkan klo 12:30 ja miehet vantaalaisen Valko-Pallon klo 15.

HLK road warriors ON TOUR

NAISILLA PANOKSENA LOHKON KÄRKISIJA

Naisten joukkue matkaa Smash-Kotkan vieraaksi lauantaina. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleihin, mutta lohkon kärkisija on vielä tarjolla. Voitolla HLK varmistaa lohkon kärkisijan ja samalla pudotuspelivastustajakseen ylemmän lohkon nelosen.

Joulukuussa pelatussa kotiottelussa HLK oli parempi luvuin 3-0. Veera voitti ykkösten ottelussa Niina Saarelaisen, Carina voitti Venla Ahdin ja pari Lovro/Nurmi sinetöi loppunumerot. Veera ja Carina ovat tulevana viikonloppuna taas tulessa. Smash-Kotkan kokoonpanokaan ei ole muuttunut joulukuisesta ottelusta, joten tiedossa on edellisottelun uusinta. Kotkalaiset tarvitsevat voiton ottelusta yltääkseen lohkoykkösiksi, mutta vierasjoukkue lähtee tapahtumaan lievänä ennakkosuosikkina.

Ottelu alkaa kello 12:30 ja tilanteen etenemistä voi seurata HLK:n Facebook-sivuilla.

MIEHILLÄ VOITTO VARMISTAA PUDOTUSPELIPAIKAN - TASAPELIKIN RIITTÄNEE

Miesten joukkue on pelannut kauden aikana melko aaltoilevasti. Viime kierroksella tuli kuitenkin henkisestikin tärkeä 4-0 -voitto Lo-Te:sta. Nyt vastaan asettuu vantaalainen Valko-Pallo. Panokset ovat ottelussa korkealla, sillä tasaisessa sarjataulukossa on vielä 5 joukkuetta kamppailemassa viimeisestä kahdesta pudotuspelipaikasta. HLK lähtee tähän kisaan piikkipaikalta, mutta KarTe on vain pisteen päässä. V-P ja JTS ovat kolmen pisteen päässä ja GT:lläkin on vielä teoreettinen mahdollisuus edetä play offseihin, kun kierroksia on vielä pelaamatta kaksi.

Viime kaudellakin HLK kohtasi Valko-Pallon vieraskentällä. Silloinkin panoksena oli pudotuspelipaikka ja HLK onnistui vaikeuksien kautta puristamaan kohtaamisesta tarvittavan tasapelin. Viime kaudella Niki voitti Mikko Kinnusen, Ilja väänsi tiukan voiton Tuomas Waheebista. Juuso hävisi Mikko Viljaselle ja nelinpelikin meni Valko-Pallolle.

HLK lähtee otteluun uudistuneella miehistöllä, kun Julius Lehmuskallio tekee liigadebyyttinsä. Normaalista kokoonpanosta poissa ovat tänä viikonloppuna Antti, joka on valmentamassa junnumaajoukkuetta Virossa sekä Ode, joka taistelee pienten loukkaantumisten kanssa.

Ykkösenä jatkaa kuitenkin Niki, joka kohtaa huomenna Matti Mannisen. Kakkosten ottelussa Juli testaa Mikko Kinnusen päivän kunnon ja kolmosten pelissä hyvään vireeseen päässyt Iiro ottaa mittaa Mikko Viljasesta. Juuso on joukkueen mukana nelinpelispesialistina.

Ottelu alkaa huomenna kello 15 Hiekkaharjun tenniskentillä (Tennistie 5, Vantaa). HLK toivoo, että mahdollisimman moni löytäisi paikan päälle kannustamaan Meikun ylpeyttä kohti pudotuspelejä. Mikäli ei pääse paikalle, ottelua voi seurata myös HLK:n Facebook-sivuilla.

OTTELUT:

Naiset:
Veera Nurmi - Veera Saarelainen
Carina Björnström - Venla Ahti

Nelinpeli ilmoitetaan myöhemmin

 

Miehet:
Niklas Bucht - Matti Manninen
Julius Lehmuskallio - Mikko Kinnunen
Iiro Vuorinen - Mikko Viljanen

Nelinpeli ilmoitetaan myöhemmin

PALATAAN MITALIKANTAAN YHDESSÄ!

 Kaikki uutiset