HLK
21.5.2013

INFOKIRJE AIKUISVALMENNETTAVILLE


Löydä täältä aikuisvalmennuksen infokirje. Kirje sisältää tärkeätä tietoa loppukeväästä, kesästä ja tulevasta kaudesta.

INFOKIRJE AIKUISILLE:

LOPPUKAUSI:                             

-Talvikausi 2012-2013 päättyy sunnuntaina 16.6.. Päiväryhmille (ryhmän aloitusaika klo 9.00-14.00) tulee erillinen sähköposti, jossa kerrotaan kesäkuun harjoituksista. Näiden ryhmien harjoitusaikoihin tulee pieniä muutoksia lasten Pikkujätti-kesäleirin takia.

-Korvauspäiviä järjestetään vielä 2 tällä kaudella. Korvauspäivät pidetään keskiviikkoisin klo 18.00-21.00. Ilmoittautuminen näihin tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen gabor.lovro@hlk.fi.

-Krediitit on mahdollista myös siirtää tulevalle kaudelle, mikäli on mukana silloinkin valmennuksessa. Siirretyt krediitit voi käyttää syys-, loka- ja marraskuussa.

KESÄKAUSI:

-HLK järjestää kesällä alkeis- ja jatkokursseja. Kursseja on tänä kesänä heinäkuun ensimmäisellä ja viimeiselläkin viikolla. Kurssikalenteri ladataan HLK:n sivuille viikolla 21. Talvikauden krediitit eivät ole voimassa kesäkursseilla!

-HLK yhdessä Meilahden Liikuntakeskuksen kanssa tarjoaa ilmaiset perjantaipelit aikuisvalmennuksessa oleville. Kesä- ja heinäkuussa (7.6.-26.7.) perjantaisin klo 19-21 3 kenttää (2 ulkokenttää + 1 sisäkenttä) on varattu HLK:laisille. Kentät voi varata 27.5. alkaen soittamalla Meilahden liikuntakeskuksen kassalle. Pelaajat saavat varata vain yhden tunnin kerralla.

-Meilahden liikuntakeskus tarjoaa HLK:laisille ”heinäkuu-kortin”, jolla pääsee pelaamaan alennettuun hintaan kesällä. Kesäkuussa tästä lisää tietoa liikuntakeskuksen ja HLK:n nettisivuilla.

KAUSI 2013-2014:

-Ilmoittautuminen ensi kaudelle alkaa tiistaina 21.5.. Tällä kaudella valmennuksessa olleilla on etuoikeus ilmoittautua ryhmiin. 17.6. alkaen ilmoittautuminen on vapaa, jonka jälkeen ryhmät täytettään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautukaa nopeasti, sillä ensi kaudella on vähemmän paikkoja aikuisvalmennuksessa.

-Ensi kauden aikuisvalmennus on määrä aloittaa 12.8.. ja kausi kestää 15.6.2014 asti.

-HLK haluaa kehittyä aikuisvalmennusseurana, joten pyydämme teitä täyttämään palautekysely ilmoittautumisen yhteydessä. Palautekysely löytyy ilmoittautumislomakkeen yhteydessä tai osoitteessa www.hlk.fi/aikuispalaute.html

 Kaikki uutiset