HLK
9.12.2013

Kirvelevä 1-3 -tappio paikallispelissä HVS:lle


Ensi lauantaina (14.12.) miesten ja naisten joukkueet taas tulessa Norpe Tennisliigassa. Tule mukaan kannustamaan joukkueet voittoon.

Lauantaina HLK pelasi Norpe tennisliigan neljännen ottelunsa. Vastassa oli hegemoniaottelussa paikallisvastustaja HVS. Kotijoukkue joutui lähtemään otteluun flunssa-aallon rampauttamana ja näin ollen tärkeät sarjapisteet matkasivat HVS:n mukana naapurihallin.

Ykkösten ottelussa Niklas Bucht kohtasi HVS:n Tapio Nurmisen. Ottelussa nähtiin loistavaa ja yleisöönmenevää lyönti-iloittelua. Valitettavasti pari viikkoa jo Buchtia vaivannut flunssa rasitti HLK-pelaajaa niin paljon, että hän joutui antamaan luovutusvoiton ottelun ensimmäisessä erässä.

Kakkosten ottelussa Iiro Vuorinen pelasi HVS:n Julius Kaverista vastaan. Ensimmäinen erä oli tiukka, mutta erän ratkaisuhetkillä kotijoukkueen pelaaja oli terävämpi ja vei erän nimiinsä 64. Toisessa ottelussa HLK-pelaajan hyvin toimiva taktiikka alkoi tuottaa tulosta ja hän siirtyikin nopeasti jo 50 -johtoon. Kaverinen vielä taisteli otteluvoitosta, mutta Vuorinen otti toisenkin erän nimiinsä ja samalla koko ottelun luvuin 64, 62.

Kolmosten ottelussa HLK:n Otto Päivinen sai vastaansa Norpe Tennisliigassa tulokaskauttaan pelaavan nuoren Aaro Pölläsen. Pöllänen pelasi agressiivisesti ja oli koko ajan askeleen kotijoukkueen pelaajaa edellä. Pöllänen vei kolmosten pelin nimiinsä 64, 62.

Nelinpeliin HLK asetti parin Juuso Jokinen ja Iiro Vuorinen. HVS laittoi kentälle kaksinpeleissä voittoisat Nurmisen ja Pölläsen. Ensimmäinen erä oli vierasjoukkueen näytöstä ja he veivätkin sen nimiinsä luvuin 61. Toisessa erässä HLK:n pari haastoi vastustajansa ja taisteli otteluvoitosta loppuun asti. Ratkaisuhetkillä HVS oli kuitenkin parempi ja vei toisenkin erän nimiinsä, peli päättyi luvuin 61, 64.

Ottelu kirjattiin vierasjoukkue HVS:n nimiin luvuin 1-3. Voitto nosti HVS:n neljään sarjapisteeseen, tasoihin ottelun enemmän pelanneen HLK:n kanssa.

Norpe Tennisliiga jatkuu jo tulevana lauantaina! 14.12. Meilahden liikuntakeskuksessa pelatanaan sekä naisten että miesten liigaotteluita. Naiset palaavat liigapelien pariin ja kohtaavat kotiottelussa Smash-Kotkan kello 13:30 alkaen. HLK.n miehet kohtaavat 17:30 alkaen alkukauden komeettajoukkueen KarTe:n.

Toivottavasti mahdollisimman moni tulee ensi viikonloppunakin kannustamaan joukkueet voittoon!
PALATAAN MITALIKANTAAN YHDESSÄ!

TULOKSET:

Niklas Bucht - Tapio Nurminen 2-3 rtd
Iiro Vuorinen - Julius Kaverinen 6-4, 6-2
Otto Päivinen - Aaro Pöllänen 4-6, 2-6
Juuso Jokinen/Vuorinen - Nurminen/Pöllänen 1-6, 4-6

SEURAAVAT OTTELUT:

14.12. klo 13:30 HLK - Smash-Kotka, naisten Norpe Tennisliigaa
14.12. klo 17:30 HLK - KarTe, miesten Norpe TennisliigaaKaikki uutiset