HLK
1.10.2012

Kisatuloksia viikonlopulta


Juniorit taistelivat kunniakkaasti SEB Junior Grand Prix -sarjassa, myös sarjapelikausi on käynnissä

Menestystä JGP:ssä

Viikonloppuna pelattiin 12- ja 16-vuotiaiden SEB JGP osakilpailu. Nuoremmat pelaajat kokoontuivat Espoon Aktia hallissa ottamaan toisistaan mittaan. HLK:laisista Hedda Hakala oli suoraan pääsarjassa, muut joutuivat karsimaan. Julia ja August Ehrnrooth voittivat karsinnoissa kaksi ottelua ja pääsivät pääsarjaan. Valitettavasti kaikki kolme HLK:laista kärsivät tappiot ensimmäisellä kierroksella.

Hedda paransi otteittaan nelinpelissä ja eteni parinsa kanssa finaaliin asti. Loppuottelussa tuli kuitenkin tappio, mutta hopeinen mitalikin kiiltää kauniisti kaulassa.

Vanhemmat juniorit pelasivat Lohjalla. Parhaiten HLK:laisista menestyi Anna Päivinen, joka voitti ensimmäiset kaksi otteluaan ja pääsi finaaliin. Loppuottelussa TaTS:n Roosa Timonen oli parempi luvuin 6-2, 6-4.


Julia Ehrnrooth, Hedda Hakala ja August Ehrnrooth

 

Sarjapelikausi käynnissä

Sarjapelikausikin on käynnistynyt ja HLK:lla on useita joukkueita mukana eri divisioonissa. Naisten I-divisioonassa pelaava kakkosjoukkue aloitti kautensa voitolla. Miesten joukkueet aloittavat kauden vasta tulevina viikkoina.

Senioritenniksen sarjakausikin on käynnistynyt. "Ikääntyvät" HLK-valmentajat perustivat oman joukkueen M35 -sarjan ykkösdivariin. Joukueessa pelaavat Juuso Jokinen, Julius Lehmuskallio ja Markus Tammivuori. Joukkue aloitti kautensa ryminällä, kun viikonloppuna kaatui HVS:n kakkosjoukkue suoraan otteluin 3-0.Kaikki uutiset