HLK
29.5.2012

Menestystä junioreiden SM-liigacupissa


Viikonloppuna pelatuissa junioreiden SM-liigacupissa HLK:n joukkueet keräsivät 4 mitalia.

Viikonloppuna pelattiin junioreiden SM-liigacup ja HLK:n menestys oli loistava. Nuorten SM-liigacupissa pelataan kaksi kaksinpeliä ja tarvittaessa yksi nelinpeli.

12-vuotiaat pelasivat Lohjalla oman cupinsa. Tyttöjen joukkue ylsi hopealle voittaen ÅLK:n ja Smash-Kotkan joukkueet. Finaalissa HVS oli parempi voitoin 3-0. Tyttöjen joukkueessa pelasivat Hedda Hakala, Oona Suonenlahti ja Bea Kivikoski. Pojat ylsivät pronssille Lohjalla. Matkalla semifinaaliin kaatuivat TaTS ja Smash, mutta finaaliinpääsy jäi haaveeksi, kun HVS vei voiton luvuin 2-0. Poikien mitalijoukkueessa pelasivat Atte Ehrnrooth, Tuomas Aho ja Oliver Wesamaa.

16-vuotiaiden joukkueet kokoontuivat Hyvinkäälle. Poikien joukkue, Julius Pykälämäki ja Petro Parhiala, ylsivät pronssimitalille. Semifinaalissa Smashin ykkösjoukkue oli parempi luvuin 2-1.
Viikonlopun kirkkaimmasta mitalista vastasivat 16-vuotiaat tytöt. Anna Päivinen ja Kia Wärn voittivat molemmat ottelunsa ja saivat palkinnoksi kultaiset mitalit. Tytöt voittivat sekä HVS:n että Smashin joukkueet.

Kaikki tulokset löytyvät Tennisässästä.
TYTÖT
POJAT

Onnea voittajille ja menestystä jatkossakin!


Hedda Hakala ja Bea Kivikoski - tuoreet SM-mitalistit

 
SM-pronssimitalit kaulassa Tuomas Aho, August Ehrnrooth ja Olivet WesamaaKaikki uutiset