HLK
5.7.2013

Miesten edustusjoukkue kesäkauden SM-liigacupissa


HLK:n miehet aloittavat tänään SM-liigacupin Oulussa.

Nuorentunut joukkue hakee menestystä

Oulun Verkkopalloseura sai järjestettäväkseen tämän kesän SM-liigacupin. HLK:n miesten joukkue lähti pohjoiseen uudistuneella kokoonpanolla. Joukkueen pitkäaikainen kapteeni Niki Bucht jäi pois pienten loukkaantumisten takia, eikä viime kaudella loistanut Ilja Orrekaan edusta kesällä HLK:ta.

Joukkue sai kuitenkin uuden vahvistuksen, kun nuori Panu Virtanen tuli edustamaan HLK:ta. Tänä viikonloppuna Panu pelaa ykköspelaajan roolissa ja kokenut Antti Tuomi on kakkospelaajana. Kolmospelaajana pelaa viime kaudella vielä kakkosjoukkueessa pelannut Ahti Kalervo, joka osoitti vahvalla pelaamisellaan kuuluvansa edustusjoukkueeseen. Joukkueen neljäs pelaaja on nelinpelispesialisti, ja kaksinpelien yllätyskortti, Juuso Jokinen.

HLK:n tämän kesän joukkue on mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa ja näyttöhaluja. Edelliskausilla HLK jäi liigacupissa viidenneksi, mutta nyt pienellä arpaonnella on realistiset mahdollisuudet jopa mitalipeleihin.

Tapahtuma alkaa tänään klo 12 arvontatilaisuudella, jonka jälkeen tiedämme, ketä vastaan HLK aloittaa mitalimetsästyksensä. Ottelut alkavat tänään kello 13 ja pyrimme pitämään teidät mahdollisimman hyvin ajan tasalla tilanteista HLK:n Facebook-sivuilla. (www.facebook.com/HLKtennis)

Toivotaan kundeille arpaonnea ja loistavia otteita!Kaikki uutiset