HLK
7.7.2012

Sarjapeliviikonloppu jatkuu tänään


Ykkösjoukkue kamppailee sarjapaikan säilyttämisestä Lahdessa, kakkosjoukkue tavoittelee nousua Myllypurossa

HLK:n ykkösjoukkue kärsi kirvelevän tappion eilen naapuriseura HLK:lle. Niki voitti ykkösten ottelussa Tapio Nurmisen, mutta Antti ja Ode kärsivät tappion omissa kaksinpeleissä. Ennen nelipelejä oli selvää, että voitto tarvitaan molemmista otteluista. Tilanne näytti hetken jo loistavalta, kun sekä Antti ja Ode että Niki ja Juuso voittivat ensimmisen erän. Loppussa HVS kuitenkin pystyi kääntämään ottelut edukseen ja jatkoi matkaa mitaliotteluihin.

HLK kohtaa tänään turkulaisen ÅLK:n. Panokset ovat selvät, voittaja säilyttää paikkansa ensi kesän SM-liigassa. Häviäjä joutuu vielä pelaamaan sunnuntaina välttääkseen tippumisen. Ottelut alkavat klo 11 Lahdessa ja Facebookissa seurataan otteluiden etenemistä tarkasti.

Miesten kakkosjoukkue otti maukkaan voiton II-divisioonan ensimmäisellä kierroksella HVS:n kakkosjoukkueesta. Tammivuoren Markus voitti oman kaksinpelinsä, mutta Markus Niittynen ja Julius Pykälämäki hävisivät, joten sielläkin ratkaisu tuli vasta nelinpeleissä. Niittynen/Tammivuori pari voitti oman ottelunsa vaikka vastustajalla olikin jo kaksi ottelupalloa. Ratkaisevassa erässä HLK:laisten rutiini oli kovaa valuuttaa ja peli huipentui Niittysen volley-pysäytyslyöntiin HLK:n ensimmäisessä ottelupallossa. Toiseen nelipeliin HVS:llä ei ollut pelaajia, joten luovutusvoitolla varmistui HLK:n voitto.

Tänään klo 10 alkavassa ottelussa vastaan asettuu kotijoukkue Smash.  Voittaja jatkaa nousupaikan jahtaamista huomenna II-divisioonan finaaliin, häviäjä jatkaa ensi kesälläkin kakkosessa. Ottelun etenemistä voi seurata HLK:n Facebook-sivuilla.Kaikki uutiset