HLK
23.11.2012

Tennisliigaa 24.11. klo 17 alkaen


Lauantaina kotijoukkue HLK haastaa Smashin Itä-Helsingistä. Vierasjoukkueen ykköspelaaja on maailmanlistan sijalla 394. Muista tulla kannustamaan kotijoukkue voittoon!

TERVETULOA MEIKUN HORNANKATTILAAN!

Lauantaina 24.11. kello 17 alkaen pelataan miesten Tennisliigan 4. kierroksen ottelu HLK - Smash. Samaan aikaanhan Meilahdessa on HLK:n pikkujoulut - glögiä, joulultorttuja ja pipareita mahan täydeltä. Ennen ottelun alkua palkitaan vuonna 2012 ansioituneet HLK:laiset.

Panokset ovat korkeat, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä, jos mielivät pudotuspeleihin.

HLK:n ykköspelaaja Niki Bucht on kovassa paikassa kun vierasjoukkueen ykköspelaaja on virolainen Vladimir Ivanov. 25-vuotias Ivanov on tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 394. Niki on kuitenkin aikaisemmin osoittanut, ettei hän katsele ranking-sijoituksia, vaan haastaa kaikki pelaajat rohkealla pelillä.

Kakkosten ottelussa TCT:tä vastaan voittojen makuun päässyt Antti Tuomi kohtaa Smashin Mika Kososen. Smashin nuori pelaaja pelaa ensimmäistä kauttaan Tennisliigassa ja voittotili on vielä avaamatta. Edelliskierroksella hän pelasi kolme erää Jyväskylässä.

Kolmosten ottelusta on tulossa mielenkiintoinen, kun Ode Päivinen kohtaa entisen valmentajansa Jussi Koiviston. 40-vuotias Koivisto on kova pala monelle nuorelle pelaajalle, vaikka ei olekaan vähään aikaan kilpaotteluita pelannut.

Luvassa on siis tiukka kamppailu tummenevassa Meilahden illassa. Panokset ovat kovat ja ottelun voittaja on ison askeleen lähempänä play offseja.

Toivottavasti mahdollisimman moni HLK:lainen tulee huomenna kannustamaan kotijoukkuetta voittoon! Ison yleisön edessä syttyvät HLK:laiset lupaavat räjähtävää tennisviihdettä kaikille paikalle tulleille!Kaikki uutiset