HLK
21.4.2013

Tuloksia viikonlopulta


Meilahdessa pelattiin alle 18-vuotiaiden Finnish Junior Tennis Tourin 2. osakilpailu, Espoossa kehissä olivat alle 10-vuotiaat SEB JGP -osakilpailun merkeissä.

TEEMU AHO JGP:N FINAALIIN

Olarissa pelattiin kauden toinen alle 10-vuotiaiden SEB Junior Grand Prix -osakilpailu. HLK:laiset olivat vahvasti edustettuna poikien sarjassa - pääsarjan 16 pelaajasta 4 oli HLK:laisia. Pääsarjaan karsintojen kautta tiensä raivasivat Lukas Linnankoski ja Benjamin Ylinen. Molemmat pojat voittivat kaksi ottelua matkalla pääsarjaan.

Pääsarjassa valmiiksi oli jo Milos Vujasinovic, joka voitti 1. kierroksella treenikaverinsa Lukas Linnankosken, mutta hävisi toisella kierroksella toiselle HLK:laiselle, Teemu Aholle. Kisan ykkössijotettu Aho etenikin finaaliin voittamalla 3 ottelua. Loppuottelussa Hugo Kristianson oli kuitenkin parempi, joten Teemun kaulaan ripustettiin hopeinen mitali.

PENNANEN JA KOSONEN FJTT:N VOITTOON

Viikonloppuna pelattiin myös alle 18-vuotiaiden Finnish Junior Tennis Tourin toinen osakilpailu. Meilahdessa järjestetyissä kisoissa voittoon nousivat Laura Pennanen ja Mika Kosonen.

HLK:laisittain kisa ei ollut menestysjuhlaa. Poikien sarjassa Julius Pykälämäki ja Dennis Arnold voittivat 1. kierroksen ottelunsa, mutta hävisivät toisen ottelunsa, Julius Pauli Partiselle ja Dennis Pyry Hyrkköselle. Tyttöjen sarjassa mukana oli kolme HLK:laista, mutta valitettavasti kukaan heistä ei päässyt 1. kierrosta pidemmälle.Kaikki uutiset